Breaking News
Tuesday, June 25, 2013

Info Post

>>symblCrowd logo quiz answers level 4 by images<<

1. American manufacturer of textile products. Known for their backpacks, bags and purses. Answer: Eastpak.

2. International company offering temporary staffing and HR services. Name comes from the same metropolitan area in the west of the Netherlands. Answer: Randstad.

3. German game publisher. N... Answer: Noris-Spiele.

4. International Football Federation . For the Game. For the World. Answer: FIFA.

5. American tire manufacturers. 'F... Tire & Rubber Company. Answer: Firestone.

6. German tire manufacturer. German town has the same name. Answer: Fulda.

7. Multinational companies that focus is the supply of natural gas. Center of his activity is Spain, Italy and Latin America. Answer: Gas Natural.

8. Japanese group of companies. Manufacture of a variety of vehicles. Honda9. Holding articles that do not meet Wikipedia's content criteria. In...ator. Answer: Incubator.

10. Currently Europe’s leading savings bank and Spain's third largest financial institution. Headquarter in Barcelona, Spain. Answer: La Caixa.

11. One of the largest electronics retail chain in Europe. Slogan in Germany: "Ich bin doch nicht blöd”. Answer: Media Markt.

12. German manufacturer of writing instruments, watches and accessories. A mountain in the Alps has the same name. Answer: Montblanc.

13. Nestlé Coffee System. Coffee is portioned in aluminium capsules. Answer: Nespresso.

14. Skin Care Products. Known for its skin care cream in a blue box. Answer: Nivea.

15. Non-carbonated beverage from the Coca-Cola Company. Three letters. Answer: Qoo.

16. Irish budget airline. R...air. Answer: Ryanair.

17. World's second largest brewer. S...iller. Answer: Sab Miller.

18. One of the largest electronics retail chain in Europe. Same name like a planet. Answer: Saturn.

19. British satellite broadcasting, broadband and telephony services company. Three letters. Answer: Sky.

20. Fourth largest South Korean automobile manufacturer. The name means double dragons. Answer: SsangYong.

21. A German-based plush toy company known for its high quality. Toys are with the famed "button in ear". Answer: Steiff.

22. British retail chain of cosmetics products. Mit dem Verzicht auf Tierversuche sowie mit der Einhaltung weiterer ethischer Grundsätze. Answer: The Body Shop.

23. Company specialized on outdoor clothing. Sells jackets, fleece products, shoes, tents and backpacks. Answer: The North Face.

24. Low carbonated soft drinks of Coca-Cola Company. Specially designed for adults and the German market (p. .. of Geo ...). Answer: The Spirit of Georgia.

25. Civil protection organisation controlled by the German federal government. 99% of its 83.807 members (January 2010) are volunteers. Answer: Technisches Hilfswerk @ THW.

26. Sales vacuum cleaners, carpet and cosmetics. V...w...k. Answer: Vorwerk.

27. Rental and distribution of films. Formerly known as Buena Vista. Answer: Walt Disney Studios.

28. American Media Group, famous for the production of animated films and entertainment films for children. "Mickey Mouse". Answer: Walt Disney.

29. Fast-food chain. More than 6700 restaurants in 24 countries. Answer: Wendy's.

30. Dominated the telegraph industry in the late 19th century. Financial services and communications company. Answer: Western Union.

31. Experimental species list. Project of the Wikimedia Foundation. Answer: Wikispecies.

32. A brand for a margarine of the manufacturer Unilever. Also known as Flora and Promise. Answer: Becel.

33. British car manufacturers. Presented Queen Elizabeth II with an official State Limousine to celebrate her Golden Jubilee. Answer: Bentley.

34. Largest automotive supplier. Manufacturer of power tools, appliances, security systems and packaging technology. Answer: Bosch.

35. International energy company headquartered in London. Beyond petroleum. Answer: BP .

36. Was one of the most successful race car manufacturers, now only exist as a brand. Builts the fastest road-legal production car in the world. Answer: Bugatti.

37. Mexican beer. C...r...a. Answer: Corona.

38. One of the largest global financial services company. ‘C... S...'. Answer: Credit Suisse.

39. French drink and food company. D…. Answer: DANONE.

40. American film studio. Dr...ks. Answer: DreamWorks.

41. Fidelity, Bravery, Integrity. Federal criminal investigation authority of the Ministry of Justice of the United States. Answer: FBI.

42. Largest mineral water companies in Bayern, Germany. Ad...ener. Answer: Adelholzener.

43. German manufacturer of small electrical appliances. Known for electric shavers. Answer: Braun.

44. American television. Program consists mainly of cartoons and Japanese anime. Answer: Cartoon Network.

45. The world's largest online auction house. eb.... Answer: eBay.

46. Belgian universal multi-channel bank. K…. Answer: KBC Group.

47. Manufacturer of mobile phones. S... E…. Answer: Sony Ericsson.

48. German company, and one of the world’s leading cosmetics suppliers. A sub-25 brand styling product is ShockWaves. Answer: Wella.

49. Non-governmental non-profit organization to promote free knowledge. Operates the Wikipedia encyclopaedia project. Answer: Wikimedia.

50. An international project of the Wikimedia Foundation. Free-content news source wiki. Answer: Wikinews.


Post a Comment